DEUTSCHE WELLE IL CRITICA PE CETATEANUL GERMAN ,PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS PENTRU PRESTATIA DE MUTOMAN LA SUMMITUL DE LA VARSOVIA:”UIMIRE DUBLATA DE INGRIJORARE!”


Octavpelin's Weblog

COMENTARIU DEUTSCHE WELLE DE HORAȚIU PEPINE:

Președintele României a căutat la Varșovia să păstreze o linie de neutralitate desăvârșită, una care riscă la un moment dat să dezamăgească toate părțile.

Klaus Iohannis (Getty Images/S. Gallup)

Președintele României, Klaus Iohannis, a făcut o precizare care contează mult în contextul mai larg în care s-a desfășurat reuniunea de la Varșovia: „Nu dorim – a spus el – să dezvoltăm iniţiative care ne separă de restul UE, ci care ajută ţările noastre, dar care se integrează perfect în obiectivele mari ale UE”. A fost un fel de a preîntâmpina orice bănuiala că România s-ar ralia unei delimitări dintre Est și Vest sugerate de chiar formatul reuniunii și mai ales de dezacordurile pe tema importurilor de gaz rusesc dintre Germania și Polonia. În totul el a avut grijă să reducă problematica la preocupări pur economice și complet neutre din punct de vedere politic sau ideologic: ”Dorim să avem…

View original post 602 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s