MINISTRUL TUDOREL TOADER NU-I MAI VREA PE MAGISTRATII DETASATI LA MINISTERUL JUSTITIEI,PENTRU “MICA AVERE ” CASTIGATA IN TIMPUL DETASARII!


Octavpelin's Weblog

Ministrul Justiției Tudorel Toader a dat miercuri detalii despre banii pe care îi câștigă un magistrat detașat la Ministerul Justiției, după ce anterior a solicitat ca CSM să înceteze detașările la acest minister. Toader spune că magistraţii detaşaţi au un salariu lunar care poate fi şi între 20.000 şi 24.000, căruia i se adăugă diurna, contravaloarea chiriei și decontarea cheltuielilor de transport.

“Magistrații detașați la Ministerul Justiției ocupă o funcție vacantă asimilată magistraților, țin rezervat postul de pe care au fost detașați, având următoarele drepturi bănești: un salariu lunar, care poate fi chiar și de 20.000-24.000 lei, iar dacă nu sunt din București, primesc și o diurnă lunară care poate să ajungă chiar și la 11.000-12.000 lei, contravaloarea chiriei, care este de 2700 lei, precum și decontarea cheltuielilor de transport, la domiciliu și retur !
Indiferent de nivelul instanței sau parchetului de la care provin, magistrații detașați sunt asimilați judecătorilor…

View original post 207 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s