DIN CICLUL TOTI BASISTII SI JOHANNISTII PRIVILEGIATI DE REGIMUL BASESCU FAC GREVE:CONTROLORII DE TRAFIC AERIAN AU INTRAT IN GREVA!


Octavpelin's Weblog

După ce, luni, negocierile cu Ministerul Transporturilor au eşuat, Sindicatul Serviciilor de Trafic Aerian este hotărât să iasă în stradă.

Cotidianul a anunţat încă de săptămâna trecută decizia Sindicaliştilor din Romatsa de a continua greva generală până la soluţionarea revendicărilor legale, menite a salva instituţia de la falimentul preconizat pentru finele acestui an.

Zborurile au început să fie blocate începând cu ora 9.00, astfel că pe Aeroportul Henri Coandă Bucureşti, trei curse au fost deja anulate şi alte două zboruri au întârzieri. Doar 33,3% din zboruri vor fi, de altfel, asigurate.

Liderii ATSR au precizat că greva ar putea să dureze câteva ore sau să continue pe termen nelimitat dacă nu se va ajunge la nicio concluzie.

“Lupta noastră sindicală purtată de aproape trei ani nu este pentru avantaje materiale, ci pentru decăpuşarea, depolitizarea şi salvarea unei instituţii româneşti de prestigiu, de la faliment şi înstrăinare. Un management dezastruos şi…

View original post 248 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s