DIN CICLUL “INTERESUL POARTA FESUL”.PREMIERUL ROMANIEI ,SORIN GRINDEANU NU TREBUIE SA SE PREZINTE LA PALATUL COTROCENI ,SA DISCUTE” CU SLUGA LUI GEORGE SOROS ,ANTIROMANUL KLAUS WERNER JOHANNIS.DE CE?”SORIN GRINDEANU A FOST ALES DE PARLAMENT SI RASPUNDE IN FATA PARLAMENTULUI ROMANIEI ,NU IN FATA UNUI INDIVID PE NUME KLAUS -SMS, CARE SE CREDE DEASUPRA LEGII!


Octavpelin's Weblog

Foto: presidency.ro

MAFIOTUL CONDAMNAT PENAL ,CETATEANUL GERMAN ,KLAUS WERNER JOHANNIS NU ARE NICI-UN DREPT SA-L CHEME LA RAPORT PE GRINDEANU.
KWJ , ..POATE CA SA-SI ATRIBUIE IMPORTANTA , FIINDCA A SCAZUT IN SONDAJE …SI SA DISTRAGA ATENTIA DE LA TRINOMUL MAFIOT !….SE AFLA DEJA IN RAZBOI CU MAJORITATEA PSD+ALDE.

Întâlnirea dintre preşedinte şi prim-ministru a fost anunţată de către purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţial, Mădălina Dobrovolschi.

“Preşedintele României a avut o discuţie telefonică cu premierul Sorin Grindeanu, discuţie în cadrul căreia l-a invitat pe acesta la Palatul Cotroceni pentru o analiză clarificatoare. Această întâlnire va avea loc miercuri după-amiază”, a spus, luni, purtătorul de cuvânt al preşedintelui Iohannis.

Mădălina Dobrovolschi a precizat că la discuţie va participa şi ministrul de Finanţe, Viorel Ştefan, iar întâlnirea este necesară pentru că există “foarte multe îngrijorări” cu privire la sustenabilitatea măsurilor anunţate de Guvern şi a efectelor acestora asupra economiei.

“Preşedintele vrea…

View original post 442 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s